Ви Гість.

Gute Ergebnisse und gute Erlebnisse in der Vorbereitung auf Deutschstunde

Останнє редагування: 2018-02-15

Автор: Олійник Оксана Вікторівна

Електронний посібник містить цикл уроків краєзнавчого характеру, що відповідають навчальній програмі з німецької мови для учнів 7-8-класів та темам ситуативного спілкування Всеукраїнської учнівської олімпіади. Метою курсу є вдосконалення навичок аудіювання, читання, письма, усного мовлення, а також граматичних навичок; розширення знань про країну,мова якої вивчається; розвиток критичного мислення учнів. Використання посібника спонукатиме до пошукової діяльності, урізноманітнить уроки та підвищить мотивацію учнів до вивчення другої іноземної мови. 
Вправи, розроблені автором, спрямовані не лише на вдосконалення всіх чотирьох видів мовленнєвої діяльності та формування граматичних навичок, накопичення лексичного запасу, а й на стимулювання до пошукової діяльності та підвищення інтересу до вивчення мови. 
Посібник розроблений  для роботи з обдарованими дітьми, на допомогу керівникам гуртків з німецької мови або факультативів з країнознавства. Може бути використаний для проведення мультимедійних онлайн-уроків, як домашнє або додаткове завдання для бажаючих покращити  рівень володіння мовою, що дає змогу здійснити індивідуальний підхід до учнів.

Щоб перейти на сайт ресурсу, скористайтесь посиланням: Deutsch mit Spaß 

Супровідний матеріал

 


Активні користувачі за останні 15 хвилин: