Ви Гість.

Добірка авторських вправ з англійської мови для 5 класів

Останнє редагування: 2017-02-10

Автор: Ігнашкіна Оксана Миколаївна

У даній добірці запропоновані авторські вправи для введення, автоматизації і закріплення лексики, яка вивчається у 5 класах.

Запропонована авторська добірка містить завдання з наступних тем: «Школа», «Родина», «Будинок». Кожна з поданих тем містить розділи для формування навичок  письма та мовлення, а також для формування лексичних та граматичних навичок. Таким чином розроблені вправи допоможуть учням збільшити та вдосконалити необхідний лексичний запас з указаних тем. Їх можна використовувати як дидактичний матеріал при вивченні теми, а також як контрольні завдання.

Вправи даної збірки апробовані у п’ятих  класах. Оскільки вправи розроблені з урахуванням вікових особливостей, вони легко сприймаються учнями, цікаві їм, сприяють швидкому та стійкому засвоєнню учнями навчального матеріалу. Крім того, завдання цієї збірки розширюють, порівняно з підручником, обсяг лексичних знань учнів.

Представлена система вправ дозволяє систематизувати знання учнів з англійської мови, формуючи основні мовленнєві навички. Ці види вправ дають плідний результат і посилюють зацікавленість учнів у вивченні англійської мови.

 

Роботу можна скачати.

Активні користувачі за останні 15 хвилин: