Ви Гість.

СЕКРЕТИ ЧАСУ

Останнє редагування: 2017-02-16

Автор: Гаріпова Лариса Володимирівна

Навчально-методичний посібник  «Секрети  часу» варіативний, багатофункціональний, призначений  для розвитку пізнавальної активності дошкільників.

У посібнику вміщено теоретичний та практичний матеріал для здійснення ефективного орієнтування в часі (тиждень, місяць, рік) та орієнтування в часі за допомогою годинника; для розвитку у дітей відчуття часу при виконанні різних завдань, доручень, побутових процесів та встановленню причинно – часових залежностей ритмічних природних явищ, між різними явищами в природному та соціальному довкіллі.  

Авторські розробки конспектів занять, дидактичних ігор, запропоновані авторами, щодо навчанню дітей дошкільного віку секретам часу, педагоги супроводжують цікавими малюнками,сюжетними картинками, схемами, умовними позначками, які надають навчанню більшої наочності та доступності, допомагають зацікавити дитину.

Запропонований матеріал   вихователі можуть використовувати як на заняттях, так і під час індивідуальної роботи з дітьми, починаючи з молодшого віку.

Матеріали навчально-методичного посібника  «Секрети  часу»  будуть корисними для вихователів  КЗ «ДНЗ ВМР», керівників гуртків, батьків, студентів; можуть бути запропоновані батькам для навчання орієнтування в часі дітей в домашніх умовах.

 

Посібник можна пепеглянути тут

Активні користувачі за останні 15 хвилин: