Ви Гість.

РОЗРОБКА МАТЕРІАЛІВ ІІ СЕМЕСТРУ КУРСУ ІНФОРМАТИКИ 5-ГО КЛАСУ ЗА НОВОЮ ПРОГРАМОЮ В ONLINE СИСТЕМІ ДИСТАНЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ НАВЧАННЯ У ШКОЛАХ, ЛІЦЕЯХ ТА ГІМНАЗІЯХ УКРАЇНИ DISTED.EDU.VN.UA

Останнє редагування: 2017-09-08

Автор: Порхун Алла Олексіївна

Посібник створено для дистанційної підтримки навчання  як засобу покращення навичок програмування у 5-ому класі, підвищення зацікавленості учнів, економії часу на уроці, збільшення інтенсивності та ефективності. Розроблені матеріали можуть бути використані під час вивчення теми «Алгоритми і програми» та організації проектної діяльності.

Матеріали курсу «Інформатика. 5 клас. ІІ семестр» розміщені в Інтернеті за прямим посиланням https://disted.edu.vn.ua/courses/work/1044, даний же посібник є лише описом його вмісту та методики використання. Крім пояснення теоретичного матеріалу та розроблених практичних робіт, онлайн-ресурс містить тестові завдання, близько 80 інтерактивних модулів, завдання конкурсів й загадок з програмування, навчальні поради та завдання на літо.

Онлайн-посібник  може бути використаний як для проведення мультимедійних уроків,  самостійного вивчення учнями в режимі дистанційної підтримки традиційного навчання, так і для провадження технології «переверненого» навчання у школі. Найголовнішою перевагою матеріалів цього посібника є його постійна зміна та вдосконалення.

Для вчителів інформатики, керівників гуртків з інформатики.

Активні користувачі за останні 15 хвилин: