Ви Гість.

EFFECTIVE METHODS FOR DEVELOPING STUDENTS’ WRITING SKILLS"

Останнє редагування: -1-11-30

Автор: Очеретна Людмила Володимирівна

 

РЕЦЕНЗІЯ

на навчально-методичний посібник

“Effective methods for developing students’ writing skills”

Очеретної Л. В., учителя англійської мови першої кваліфікаційної категорії  комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 Вінницької міської ради»

Навчально-методичний посібник являє собою збірку  різнорівневих  практичних завдань для розвитку навичок письма  учнів середньої школи  та технологію щодо їх застосування. Завдання розроблено відповідно до концепції Нової української школи, з метою формування ключових та предметних компетенцій та розвитку навичок  критичного мислення.

Матеріали посібника підібрано згідно з вимогами діючої навчальної  програми «Навчальні програми з іноземних мов для загальноосвітніх навчальних закладів і спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням іноземних мов. 5-9 класи», Київ, 2017 р. Матеріали не є додатком  до якогось окремого підручника, що дозволяє їх використовувати ширше.

Цей посібник містить інформацію та вправи, які можуть бути використані  для навчання засобів письма (мовного інвентаря:  орфографії, лексики та граматики) та писемного продукування. Основна мета  допомогти молодим  вчителям організувати навчально-пізнавальну діяльність учнів - писемної взаємодії та писемного продукування - на основі візуальних, слухових та кінестетичних елементів та їх інтеграції, які дають учням можливість придбати необхідні навички написання, граматики, пунктуації, словникового запасу, на основі   ефективного сприйняття кожного учня . Процес навчання письма, який ґрунтується на взаємодії, взаємоповазі та індивідуальних здібностях, які будуть оцінені шляхом державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Г.А.Бондар,  вчитель англійської мови

вищої кваліфікаційної категорії, «вчитель-методист»

закладу «Загальноосвітня школа I-IIIступенів №10

Вінницької міської ради»

РЕЦЕНЗІЯ

на навчально-методичний посібник

Effectivemethodsfordevelopingstudentswritingskills

Очеретної Л. В., учителя англійської мови першої кваліфікаційної категорії  комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 Вінницької міської ради»

Навчально-методичний посібник є результатом узагальнення розроблених вправ для формування та розвитку писемних навичок учнів та власного досвіду вчителя.

Завдання розроблено відповідно до концепції Нової української школи, з метою формування ключових та предметних компетенцій та розвитку навичок  критичного мислення, згідно з вимогами діючої навчальної  програми «Навчальні програми з іноземних мов для загальноосвітніх навчальних закладів і спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням іноземних мов. 5-9 класи», Київ, 2017 р.

У даному посібнику підібрано інтерактивні вправи  спрямовані на розвиток писемної взаємодії та писемного продукування. Матеріали розміщено у порядку ускладнення -  від простого до складного  через призму сприйняття дитини.

Посібник має на меті допомогти молодим учителям англійської мови оптимізувати та урізноманітнити  процес формування навичок писемної взаємодії та писемного продукування, вибравши  найефективніші методи роботи зі своїми учнями на основі їх пізнавальних здібностей.

Представлені розробки допоможуть учителям доповнити та урізноманітнити свої уроки та позакласні заняття.

 

Г.М.Лисенко,  вчитель англійської мови

вищої кваліфікаційної категорії, «вчитель-методист»

закладу «Загальноосвітня школа I-IIIступенів №26

Вінницької міської ради»

 

"Дієві способи розвитку навичок письма учнів/Effective methods for developing students' writing skills"

 

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ

ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

КУ«МІСЬКИЙ МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ»

КЗ«ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №10

ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»

 

ДІЄВІ СПОСОБИ  РОЗВИТКУ НАВИЧОК ПИСЬМА УЧНІВ

EFFECTIVE METHODS FOR DEVELOPING STUDENTS’ WRITING SKILLS

 

 

номінація «Навчально-методичний посібник»

 

Очеретна Людмила Володимирівна

 учитель англійської мови

«спеціаліст першої категорії»

тел. (096) 563-82-39

Завантажити роботу 

Посилання на роботу: https://dorobok.edu.vn.ua/file/view/2944  

Активні користувачі за останні 15 хвилин: