Ви Гість.

Передмова

Останнє редагування: 2018-02-15

Автор: Порхун Алла Олексіївна

Система динамічної математики GeoGebra (СДМ GeoGebra) – це вільний педагогічний  програмний продукт, призначений для вивчення і викладання математики в середніх та вищих навчальних закладах, який поєднує динамічну геометрію, алгебру, математичний аналіз, фізику та статистику. GeoGebra є сучасним продуктом, створеним Маркусом Хохенвартером і міжнародною командою програмістів з використанням останніх досягнень в галузі інформаційних технологій. Продовжується активна робота над її розвитком та вдосконаленням.

Система динамічної математики GeoGebra використовується при вивченні математики, фізики та інших навчальних дисциплін у середніх та вищих навчальних закладах багатьох країн світу. Як приклад, можна навести Австрію, Польщу, Німеччину, Великобританію, Канаду, США, Італію, Іспанію, Норвегію, Фінляндію, Швецію, Австралію.

 

Пакет динамічної математики GeoGebra – це:

Ресурс www.geogebra.org пропонує користувачам GeoGebra: 

 

Програмісти  лабораторії інформаційних та комунікаційних технологій  фізико-математичної гімназії  №17 інтегрували  в систему дистанційної підтримки освіти https://disted.edu.vn.ua   можливість використовувати динамічні  інтерактивні об’єкти, створені в GeoGebra.  Це надало додаткові навчальні  можливості урокам, а саме:

 

Даний посібник орієнтований на потреби вчителя, який розробляє  інтерактивні моделі в системі GeoGebra. Окремий розділ присвячено механізму інтеграції готових аплетів в уроки системи  https://disted.edu.vn.ua. У посібнику  “step-by-step”  описано послідовність дій при роботі із системою, починаючи з інсталяції на власному ПК і закінчуючи розробкою достатньо складних моделей. У додатку наведено перелік посилань, що можуть бути корисними тим, хто зацікавиться  використанням можливостей системи в процесі навчання.

 

Ю.Пасіхов,

завідувач ЛІКТ ФМГ№17,

заслужений учитель України





Активні користувачі за останні 15 хвилин: